Rijles en theorie bij rijschool in Utrecht.

Home  /   Rijles en theorie bij rijschool in Utrecht.

Snel en betaalbaar je rijbewijs halen bij autorijschool Utrecht ? Dan zit je bij rijschool Troy Utrecht goed. Hier kun je kiezen uit één van onze super voordelige rijlespakketten of losse theorielessen en rijles Utrecht afnemen.

 

Sneller geslaagd met een lesplan op maat

 

Ons enthousiaste team maakt voor elke cursist een lesplan op maat, zodat je zo snel mogelijk slaagt. Dit team van vijf ervaren instructeurs geeft van maandag tot en met zaterdag rijlessen in gloednieuwe auto’s door heel Utrecht en omgeving.

 

Autorijles met uniek praktijkinstructieboek

 

Om écht goed auto te rijden, moet je je theorie in de praktijk kunnen toepassen. Daarom hebben we een uniek praktijkinstructieboek ontwikkeld. Dit boek laat met overzichtelijke situatieschetsen, vragen en opdrachten zien hoe je de theorie in de praktijk toepast. Je vergroot je verkeersinzicht en kunt je thuis al voorbereiden op je volgende rijles. Zo ben je veel sneller klaar voor je examen, dus dat bespaart tijd en geld. Daarom kun je dit handige boek altijd bestellen, ook als je niet bij onze rijles in Utrecht lest. En het zit standaard in al onze super voordelige rijlespakketten.

 

Wil je een Vrijblijvende proefles in omgeving Utrecht?

 

Alleen als je een klik hebt met je rij instructeur kun je hem of haar volledig vertrouwen. En dat vertrouwen is cruciaal voor je leerproces. Daarom kun je bij ons vrijblijvend een proefles nemen. Je rijdt met één van de instructeurs een normale les en we leggen onze aanpak en filosofie aan je uit. Zo ervaar je zelf hoe rijles er bij rijschool Utrecht aan toegaat, zonder dat je ergens aan vast zit.

 

Waarom rijles bij rijschool Troy Utrecht?

 

Iedereen is anders. Daarom stellen de vijf enthousiaste instructeurs van onze autorijschool voor elke leerling een individueel opleidingsplan samen. Je krijgt persoonlijke begeleiding in je eigen les tempo.

  • vijf ervaren instructeurs
  • Altijd je eigen vaste instructeur
  • Rijles op maat
  • Voordelige rijlespakketten
  • Kwaliteit gegarandeerd
  • Les op zaterdag mogelijk
  • Theorieles klassikaal of online
  • Uniek praktijkinstructieboek
  • Faalangst? Geen probleem!
  • 3 gloednieuwe lesauto’s

 

Zet vandaag nog de eerste stap naar je rijbewijs! Bel 030:8080317 of schrijf je direct in