MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Personeelsplanning

GB-Waardering

Steeds meer bedrijven bieden een personeelsplanning aan. Deze pakketten kunnen allemaal werkroosters maken.
Daarom moet u bij het maken van een keuze voor personeelsplanning software, vooral letten op de functionaliteiten buiten het rooster.

Let bijvoorbeeld op of u zelf al uw diensten en locaties kunt beheren. Kunt u zelf de toegangsrechten van uw medewerkers wijzigen? Kunt u herhalende diensten inroosteren en bied de software nog meer functionaliteiten buiten het rooster. Misschien heeft u deze op dit moment niet nodig, maar wilt u deze later wel gebruiken.

Met de personeelsplanning van PersoneelsSysteem kunt u zelf locaties, teams en diensten beheren. Vervolgens kunt u eenvoudig (herhalende) diensten inroosteren en wijzigingen aanbrengen door het slepen van diensten. Ook is de mogelijkheid aanwezig om medewerkers onderling diensten te laten ruilen met goedkeuring van een leidinggevende. Een andere functionaliteit zijn open diensten waarmee het mogelijk is om medewerkers uit te nodigen voor het draaien van dienst.

De uitgenodigde medewerkers worden per email en pushbericht op de hoogte gebracht van de uitnodiging. Wanneer medewerkers een uitnodiging accepteren, worden ze automatisch in het werkrooster gezet. Tijdens het roosteren zijn de verwachte personeelskosten en verwachte omzetten direct inzichtelijk. Hierdoor kunt u goed sturen op de verwachte personeelskosten. Nadat het rooster klaar is, kunt u deze delen met uw werknemers per email en iPhone en Android app.

Article Statistic
Posted in : Dienstverlening
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Personeelsplanning

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

september 2016
M D W D V Z Z
« aug   okt »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact