KPN webmail: werking en gebruik

Home  /   KPN webmail: werking en gebruik

Wilt u meer weten over KPN webmail? In dit artikel gaan we na hoe KPN webmail precies werkt en op welke manier u het kunt gebruiken.

KPN webmail is uw e-mail via KPN. Via KPN webmail heeft u overal ter wereld toegang tot uw e-mail. U heeft enkel uw browser en verbinding via het internet nodig. KPN webmail werkt in principe hetzelfde als iedere andere webmail. Met een gebruikersnaam en wachtwoord kunt u via KPN webmail inloggen. Bij aanmelding ontvangt u de benodigde gegevens via een brief.

Inloggen met verschillende accounts via KPN webmail

Via KPN webmail kunt u inloggen met tal van verschillende accounts. Denk aan Planet.nl, Kpnplanet.nl, Freeler.nl, Netmail.nl en tal van andere accounts die onder het beheer van KPN webmail vallen. U kunt met al deze soorten accounts inloggen via dezelfde omgeving vanuit uw browser.

Browser waarop u kunt inloggen

U kunt in principe inloggen via alle populaire browsers op KPN webmail. Denk aan Chrome, Internet Explorer, Safari, Firefox, Opera en andere populaire varianten. Lukt het niet om in te loggen op een bepaalde browser? Onderzoek dan eerst of u uw browser recent heeft geüpdatet. Wanneer u de laatste versie van een browser niet heeft lukt het vaak niet om in te loggen.

Inloggen KPN webmail via iOS en Android

Wilt u uw KPN webmail openen via uw tablet of smartphone? Dan kan dat zowel via iOS als Android. Om uw webmail in te stellen is het belangrijk hier de juiste gegevens voor te hebben. Via het stappenplan van KPN webmail kunt u hier direct mee aan de slag. Doe dit in combinatie met de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u waarschijnlijk al heeft.