in 2017 niet één, maar drie iPhones?

Home  /   in 2017 niet één, maar drie iPhones?

In 2017 niet één, maar drie iPhones?

September komt weer bijna om de hoek kijken een dat betekent dat het weer hoog tijd is voor een nieuwe iPhone. Elk jaar rond deze tijd lanceerde Apple namelijk een nieuwe smartphone. 2016 is daar geen uitzondering op. Verwacht wordt dat op woensdag 7 september de iPhone 7 uitkomt. Frappant is wel dat deze iPhone nog niet in de winkels ligt of er wordt al gespeculeerd over wat Apple in 2017 gaat doen. Wat kunnen wij volgens de geruchten volgend jaar verwachten?

 

Drie keer de iPhone 8?

Natuurlijk is het niet de eerste keer dat Apple meerdere iPhones in een jaar uitbracht. De iPhone 5s en 5c werden ook tegelijkertijd gelanceerd. Het zou dus goed kunnen dat Apple ervoor kiest om drie versies van de iPhone 8 op de markt te brengen. Volgens de geruchten zou het gaan om een iPhone met 4,7 inch scherm, een iPhone met 5,5 inch scherm en een iPhone met gebogen scherm van 5,5 inch of groter.

 

Is jouw iPhone echt aan vervanging toe? En kun je niet tot 2017 wachten voor een nieuwe smartphone? SWOOP biedt jou dan refurbished smartphonesmet de kwaliteit en levensduur van nieuw, alleen dan voor een betere, lagere prijs.

 

Met een concullega in zee?

Samsung Electronics is nu nog de enige leverancier van flexibele OLED schermen. De Samsung Edge-varianten en de Note 7 waren tot nu toe dan ook de enige smartphone die gebogen schermen hadden. Daar lijkt nu dus volgend jaar verandering in te komen, want Samsung zal de gebogen schermen voor de iPhone 8 aan Apple gaan leveren. Volgens de geruchten althans.

 

Nieuwe looks

De iPhone 7 zal er waarschijnlijk hetzelfde eruit gaan zien als de iPhone 6, omdat Apple om de 2 jaar het uiterlijk van de iPhone wil veranderen. In 2017 zijn die 2 jaar voorbij. Een andere gerucht is dan ook dat het uiterlijk van de iPhone 8 anders is dan zijn voorgangers. De gehele iPhone zou van glas worden met een metalen frame dat het scherm op zijn plaats moet houden.

 

Wat er allemaal waar is van deze geruchten? Daar zullen we nog een jaar op moeten wachten. Wat verwacht jij? Hoe zal de iPhone 8(?) eruit zien?