Vierkante enveloppen kopen

Home  /   Vierkante enveloppen kopen

Zoekt u vierkante enveloppen? Dat bent u bij dit artikel op de juiste plaats. In dit artikel nemen we door welke vierkante enveloppen er precies beschikbaar zijn.

Vierkante enveloppen formaten

Als vanzelfsprekend is de lengte gelijk aan de breedte bij vierkante enveloppen. Bij Enveloppenwinkel.com vindt u onder ander de volgende formaten: 24 x 24 cm, 22 x 22 cm, 19 x 19 cm, 17 x 17 cm, 16 x 16 cm, 15 x 15 cm, 14 x 14 cm, 12 x 12 cm, 10,5 x 10,5 cm en meer. Deze formaten zijn het meest gangbaar en kunt u gebruiken voor uitnodigingen, kaarten, kleine producten en nog veel meer.

Vierkante enveloppen kunt u bij Enveloppenwinkel.com daarnaast in verschillende soorten kleuren vinden. Meest gangbaar zijn wit, crème, zwart, grijs, geel en blauw. Echter kunt u ook terecht voor lavendel, rood, lichtgrijs, oranje en tal van andere kleuren.

Gaat u toch liever voor langwerpige enveloppen? Wijk dan uit naar de A4 enveloppen, A5 enveloppen of één van de andere formaten die u in deze webwinkel kunt vinden.

Heeft u al een idee welk formaat uw zending heeft? Houd er dan rekening mee dat uw envelop minimaal een halve centimeter groter is. Op deze manier is er genoeg ruimte over en weet u zeker dat uw zending niet beschadigt.

Vierkante enveloppen direct bestellen

Wilt u direct vierkante enveloppen bestellen? Dan kunt u dit bij webwinkels als Enveloppenwinkel.com al vanaf één envelop doen. Ideaal wanneer u verschillende kleuren nodig heeft of als u voldoende heeft aan kleine hoeveelheden. Bestelt u vierkante enveloppen in veelvoud? Dan kunt u uiteraard rekenen op betere prijzen per envelop.

Kies direct de enveloppen naar uw wens en maak uw bestelling compleet. Wanneer u vandaag bestelt kunt u uw enveloppen morgen als thuis verwachten. Ideaal wanneer u met spoed nieuwe enveloppen nodig heeft. Twijfelt u over de kwaliteit van specifieke enveloppen of bekijkt u graag een voorbeeld? Dan kunt u dit eenvoudig bestellen. Indien een proefbestelling naar wens blijkt kunt u vervolgens een grotere bestelling doen.