Lichtpartner: Uw partner in ledverlichting

Home  /   Lichtpartner: Uw partner in ledverlichting

Lichtpartner levert LED verlichting en eventueel bijbehorende producten tegen uitstekende kwaliteit prijs verhouding. De besparing die LED voor u kan bereiken is in de regelmaat 45% tot 68%. Door bewegingsmelders in combinatie met LED verlichting toe te passen, is een besparing van 90% op uw energie verbruik niet ondenkbaar.

Waarom is Lichtpartner een goede keuze:

  • Goede kwaliteit.
  • Dagelijks verzenden (werkdagen).
  • 23 jaar ervaring, goed advies.
  • Genoemde bedragen zijn incl BTW       

Ieder product in ons assortiment heeft een garantieperiode van 2 jaar. 

Indien problemen geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van onjuist, onzorgvuldig gebruik en/of installatie of wanneer het probleem door van buiten komende oorzaken is ontstaan is de garantie niet meer van toepassing. 

 

Lichtpartner levert zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Wilt u grotere volumes bij ons bestellen? Neem dan contact op voor een nog scherpere prijs.