Haartransplantatie mogelijkheden Kliniekbemiddelaar

Home  /   Haartransplantatie mogelijkheden Kliniekbemiddelaar


Bedrijfsnaam: Kliniekbemiddelaar
Website: http://www.kliniekbemiddelaar.nl
Vestigingsplaats: Haarlem
Telefoon: 0630600868

Haartransplantatie mogelijkheden Kliniekbemiddelaar. Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar voor cliënten met haaruitval. Welke haartransplantatie mogelijkheden biedt de Kliniekbemiddelaar. Deze mogelijkheden omvatten onder andere:

FUE haartransplantatie: met behulp van de nieuwste technieken worden de haren uit het donorgebied gehaald en in het ontvangstgebied geplaatst. Zodra de follikels op de ontvanger zijn geplaatst, zullen de haren blijven groeien.

FUT Haartransplantatie: met deze techniek wordt een strook haar verwijderd uit het donor gebied, en vervolgens worden de haarfollikels permanent geplaatst in het ontvangstgebied. Deze geoogste haartjes worden niet beïnvloed door dunner en kalende.

Vinci Max ™ Haartransplantatie – Combineert de FUE en FUT behandelingen om het maximale aantal haren te transplanteren en daarom krijgt u het maximale resultaat van de haren voor uw dunner of kalende gebied.

Dit zou eigenlijk de eerste stap om je haar te herstellen zijn maar slechts een top van de lijst als het gaat om professioneel advies en oplossingen op het gebied van haartransplantatie. Contacteer ons via onze website voor een gratis en vrijblijvend advies.

Alle foto’s ziet u op deze website zijn van de Kliniekbemiddelaar. Patiënten en personeel, geen Photoshop, modellen of beelden worden gebruikt.

Are You Ready To Start Your Hair Restoration Journey? Neem contact met ons op via www.kliniekbemiddelaar.nl

Bezoek de website: Haartransplantatie mogelijkheden Kliniekbemiddelaar | Social Media

IP adres van Kliniekbemiddelaar: 217.103.188.184