Lastechniek Europa

Home  /   Lastechniek Europa


Bedrijfsnaam: Lastechniek Eurpa
Website: http://www.lasschool.nl/
Vestigingsplaats: Pascalbaan 1
Telefoon:

De Lasschool van Lastechniek Europa zet zich in om kennis en vaardighenden van werknemers op een hoog niveau te brengen en daar te houden. Onze standaardpakketten bevatten de lasopleidingen volgens NIL-Niveaus 1/2 tot en met 4 TIG lassen, MIG lassen, MAG lassen, Booglassen en Autogeen Lassen.

De lascursussen van Lastechniek Europa biedt u ook de mogelijkheid om lascursussen ‘op maat’ te volgen. Dit kan geregeld worden in overleg met de opdrachtgever. Het cursusprogramma kunnen we samenstellen en afstemmen op de techniek en structuur van het bedrijf. Indien er meerdere werknemers tegelijk geschoold willen worden en besluiten dit op cursuslocatie of in-company te willen doen. neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Bezoek de website: Lastechniek Europa | Social Media

IP adres van Glenn: 62.177.201.33