MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Lastechniek Europa

GB-Waardering


Bedrijfsnaam: Lastechniek Eurpa
Website: http://www.lasschool.nl/
Vestigingsplaats: Pascalbaan 1
Telefoon:

De Lasschool van Lastechniek Europa zet zich in om kennis en vaardighenden van werknemers op een hoog niveau te brengen en daar te houden. Onze standaardpakketten bevatten de lasopleidingen volgens NIL-Niveaus 1/2 tot en met 4 TIG lassen, MIG lassen, MAG lassen, Booglassen en Autogeen Lassen.

De lascursussen van Lastechniek Europa biedt u ook de mogelijkheid om lascursussen ‘op maat’ te volgen. Dit kan geregeld worden in overleg met de opdrachtgever. Het cursusprogramma kunnen we samenstellen en afstemmen op de techniek en structuur van het bedrijf. Indien er meerdere werknemers tegelijk geschoold willen worden en besluiten dit op cursuslocatie of in-company te willen doen. neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Bezoek de website: Lastechniek Europa | Social Media

IP adres van Glenn: 62.177.201.33

Article Statistic
Posted in : Onderwijs
Tags: ,,
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Lastechniek Europa

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact