Autosloop Rotterdam

Home  /   Autosloop Rotterdam


Bedrijfsnaam: Autosloperij De Zaag V.O.F.2
Website: http://autosloperijdezaag.nl/
Vestigingsplaats: Rotterdam
Telefoon:

Autosloperij “De Zaag” is een bekwaam en gekwalificeerd familiebedrijf als het gaat om autohandel, autodemontage en montage. Al ruim 40 jaar zijn wij actief in de autodemontage branche. Met 13.000 M² aan terrein, waar meer dan 500 verschillende sloopauto’s van diverse merken staan, kunnen de doe-het-zelvers hun spullen demonteren van de sloopauto’s. Voor alle anderen hebben we een magazijn van 3000 M² waaruit we veel auto onderdelen direct kunnen leveren. Tevens verkopen wij ook goede 2de hands auto’s met een nieuwe APK. Deze worden gecontroleerd en gekeurd door autobedrijf de Wit.

Bezoek de website: Autosloop Rotterdam | Social Media

IP adres van Autosloperij De Zaag V.O.F.2: 84.35.203.54