MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Een tas met een boodschap

GB-Waardering


Bedrijfsnaam: Relatiegeschenken
Website: https://www.relatiegeschenken.nl/tassen-bedrukken.html
Vestigingsplaats: Utrecht
Telefoon: 0348 71111
tas-bedrukken

Bijna iedereen heeft er meerdere van in huis. Voor elk uitstapje heb je er eentje nodig. Als je een uit eten gaat, dan gebruik je een kleintje voor jouw portemonnee, sleutels en iPhone. Ga je in de stad winkelen, dan neem je een grotere variant mee, zodat jouw gekochte spullen erin passen. Voor een dagtochtje draag je er eentje op jouw rug en voor een weekendje weg gebruik je een grotere, waar lekker veel spullen in kunnen. Voor een vakantie of reis heb je de allergrootste variant, het liefst met wieltjes eronder, zodat je de zware tas niet continue hoeft te dragen. Het gaat hier natuurlijk over tassen. Je gebruikt ze veel, dus zijn ze leuk om aan iemand cadeau te geven. Bij relatiegeschenken.nl kun je ze kopen in allerlei varianten. Daar kun je ze ook voorzien van een boodschap in de vorm van een logo, slogan of tekst.

Ruime keuze tassen
Op relatiegeschenken.nl kun je tassen kopen in allerlei soorten en maten. Je hebt er tassen van stof, leer en plastic. Voor allerdaags gebruik, worden er handtassen, rugtassen en shoppers en boodschappentrolleys verkocht. Tassen voor zakelijk gebruik zijn er ook te koop bij relatiegeschenken.nl: laptoptassen, documententassen, conferentietassen en trolleys (met een laptopvak). Voor op reis koop je bij relatiegeschenken.nl koeltassen, toilettassen, strandtassen, weekendtassen en trolleys. Speciaal voor de kinderen is er een rugtas in de vorm van een kuikentje en voor de sporters zijn er sporttassen verkrijgbaar op relatiegeschenken.nl.

Tas laten bedrukken
Je kunt voor verschillende personen een tas laten bedrukken via relatiegeschenken.nl. Je kunt een tas met persoonlijke opdruk geven als cadeautje voor iemand uit jouw omgeving. Dan kies je de tas die deze persoon het meest nodig heeft. Ook voor grote groepen mensen kun je een bepaalde tas kopen met dezelfde opdruk: Een sporttas met het logo van de sportvereniging of een laptoptas met logo voor iedereen in jouw bedrijf.

Bezoek de website: Een tas met een boodschap | Social Media

IP adres van Linda: 37.0.82.249

Article Statistic
Posted in : Reclame
Tags: ,
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Een tas met een boodschap

Reacties zijn gesloten.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact