Design tv meubels voor elke woonstijl

Als je een mooie, platte, ultramoderne tv in de huiskamer hebt staan, dan wil je natuurlijk ook graag een bijpassend tv meubel aanschaffen. Het eikenhouten kastje van oma is dan gewoon geen optie meer. Wanneer het om tv meubels gaat, dan wil het oog immers ook wat. Heel fraai en functioneel zijn vooral de tv meubels waarin de speakers, subwoofer en de complete wirwar van snoeren onzichtbaar kunnen worden weggewerkt. Zo kun je pas echt optimaal genieten van beeld en geluid in jouw eigen thuisbioscoop. 

Bewonder de nieuwste generatie tv kasten
In Nederland is Spectral de onbetwiste specialist op het gebied van bijzondere tv meubelen. In hun uitgebreide collectie bieden ze heel veel verschillende modellen, kleuren en afmetingen. Voor iedere woonkamer is hier absoluut een geschikte tv kast te vinden

Tv meubels

Een hoogglans tv meubel
Zoek je een model dat perfect bij jouw tv en bestaande inrichting past? Neem dan een kijkje op de website of ga eens langs in de showroom van Spectral in Harderwijk. Hier staan alle actuele modellen in verschillende varianten opgesteld. Ervaar zelf hoe een tijdloos en functioneel ontwerp, topkwaliteit en perfectie samenkomen in een modern tv meubel. Bekijk de modellen op www.spectral.nl.