Vakantiehuis Zuid-Limburg Mergelhuis Gulpen

Home  /   Vakantiehuis Zuid-Limburg Mergelhuis Gulpen


Bedrijfsnaam: Vakantiehuis Zuid-Limburg Gulpen Mergelhuis
Website: http://www.mergelhuis.nl
Vestigingsplaats: gulpen
Telefoon: 0434519150
banner

Voor een weekend weg of een weekje vakantie in Zuid-Limburg is het vakantiehuis Het Mergelhuis in Gulpen een mooie plek om Zuid-Limburg en omgeving te verkennen. Het ligt op loopafstand van het winkelcentrum en de terrasjes van Gulpen, de restaurants en de cafés. En voor wandelingen bent u zo in het mooie heuvelland. Het Mergelhuis biedt u een ruime woonkamer met open haard en twee slaapkamers en is geschikt voor max. 6 personen. U heeft een eigen tuin met barbecue.

Bezoek de website: Vakantiehuis Zuid-Limburg Mergelhuis Gulpen | Social Media

IP adres van benedictus: 86.89.223.165