MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Utsukusy Schoonheidsproducten

GB-Waardering

Waar koopt u in Nederland schoonheidsproducten van het befaamde Japanse merk Utsukusy?

 

Natuurlijke schoonheidsproducten

Het verre Oosten staat al eeuwenlang bekend om de verregaande kennis en de integratie van natuurlijke producten binnen het dagelijks leven. Natuurlijke producten worden gebruikt binnen voedingswaar, medicatie, huidaandoeningen & huidverzorging. Natuurelementen spelen daarnaast ook nog eens een belangrijke rol in het dagelijks leven, denk hierbij aan de bekende Feng Shui leer. 

Producten uit Japan

De westerse mens vindt het soms lastig om dergelijke levensbeschouwingen naar waarde in te schatten en kan e.e.a. daardoor te gemakkelijk als rituelen, of bijgeloof afdoen. Echter wanneer het aankomt op bewezen waarden, zoals de natuurlijke cosmetica producten van Utsukusy, kunnen we hier niet omheen. Het gebruik van kruiden die in sommige gevallen alleen lokaal groeien, waarvan op olie- en crème basis schoonheidsproducten worden vervaardigd, bieden daadwerkelijk de kwaliteiten die verwacht mogen worden. 

Ayurveda 

Eén van de meerdere Oosterse levenswijze's is de Ayurvedische. Dit zal waarschijnlijk bij de meeste mensen niet direct bekend voorkomen. Vanuit de Ayurvedische levenswijze wordt gesteld dat ieder mens in staat is om het eigen geluk en creativiteit te beïnvloeden. Utsukusy biedt hierop afgestemd een geheel eigen schoonheidsproductenlijn, namelijk Ayurveda cosmetica. Op de website treft u hierover uitgebreide informatie aan. 

Article Statistic
Posted in : Beauty en verzorging
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Utsukusy Schoonheidsproducten

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

mei 2016
M D W D V Z Z
« apr   jun »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact