E liquids koop je hier!

Home  /   E liquids koop je hier!

De elektrische sigaret is voor nogal wat hardnekkige rokers een absolute uitkomst gebleken. Door toch een 'rook ervaring' te ondergaan, kan en kon menigeen gemakkelijker stoppen met roken. Ook al is de e sigaret omstreden vanwege eveneens giftige stoffen, de hoeveelheid schadelijke stoffen schijnen nog altijd minimaler te zijn dan bij gewone tabaksrook. 

Diverse e-sigaretten

In de afgelopen jaren zijn er vele soorten type e-sigaretten op de markt gekomen; van wegwerp e-smokers tot zeer hoogwaardige elektrische sigaretten. Maar ook het uiterlijk en de greep zijn verkrijgbaar in vele varianten; van kleine ranke e-sigaretten tot aan e-pijpen en sigaren toe, in speelse kleuren, tot metaal of zwart. Er is letterlijk voor ieder wat wils. Op de website van EA-Sigaret – één van Nederlandse grootste e-sigaretten verkoop kanalen online, kun je werkelijk alles verkrijgen op gebied van e-smoken. Zijn er twijfels over het gezondheidsaspect, lees dan het uitgebreide naslagwerk door wat je hier kunt vinden op de website. 

E Liquids van Nederlandse bodem

De nieuwste e-liquid van Nederlandse bodem is Millers Juice. Deze wordt geproduceerd met uitsluitend farma kwaliteit grondstoffen welke gecertificeerd zijn. De hoogwaardige kwaliteit is hierdoor gewaarborgd. Naast hoogwaardige grondstoffen is er eveneens een zeer duidelijk verschil merkbaar in smaaksensatie; doorgewinterde e-rokers willen niet anders meer. Dit product is eveneens te bestellen bij EA Sigaret.