MEUBELBRANCHE-promo
uw-banner-hier
de-vakantiezoeker
Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Stormparaplus.nl

GB-Waardering

Het bedrijf Lavista Relatiegeschenken verkoopt iedere paraplu denkbaar. Het accent hierbij ligt echter op het bedrukken van stormparaplu's. Stormparaplu's zijn de paraplu's die je graag wilt hebben, voor als er weer eens een plensbui valt. Wat is er op zo'n moment fijner dan je te kunnen verschuilen onder een zeer riante paraplu, waar je gemakkelijk met twee personen onder kunt lopen? De sterke constructie, die ervoor zorgt dat de paraplu relatief 'windproof' is, heeft bijgedragen aan de noemer "stormparaplu"

Een stormparaplu met opdruk

Op de website www.stormparaplus.nl van Lavista Relatiegeschenken koop je de meest uiteenlopende stormparaplu's met opdruk. Iedere opdruk is in principe te realiseren; of het gaat om een bedrijfslogo of geheel andere wensen. Daarnaast is er keuze uit een brede variatie aan paraplu's: van kinderparaplu's, poncho's! tot wandelstokparaplu's en bruidsparaplu's (doorschijnend!). Voor iedere gelegenheid, of bedrijfsactiviteit, zijn er beschikbare type paraplu's te koop. 

Bezoek de website voor uitgebreide informatie en de mogelijkheden tot bedrukking. 

 

Article Statistic
Posted in : Cadeau
Tags:
Comments so far : Reacties uitgeschakeld voor Stormparaplus.nl

Reacties zijn gesloten.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

april 2016
M D W D V Z Z
« mrt   mei »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Categorieën

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Disclaimer | Cookie- en Privacyverklaring | Contact