Alarmsystemen

Home  /   Alarmsystemen


Bedrijfsnaam: Ramcom Security
Website: http://www.ramcom.be/beveiliging/alarmsystemen
Vestigingsplaats: Heusden-Zolder Belgie
Telefoon: 011 533900
ramcomsecurity

Uw beveiliging en veiligheid, we denken met u mee

Uw gezin, uw personeel, uw klanten, … allemaal rekenen ze op u. Geef ze dus gemoedsrust die ze verdienen: een waterdichte veiligheidsoplossing op maat, via Ramcom Security. Want voorzichtigheid is de moeder van de wijsheid. Onze succesformule? Deskundig advies op maat, technologie van gerenommeerde topmerken én een uitzonderlijke dienstverlening – uniek in België. U kunt gerust zijn!
Wat kan mijn alarmsysteem nog meer?

Bij de alarmsystemen is er zelfs de mogelijkheid om brandmelders aan te sluiten op het systeem. Zo kan het alarmsysteem in werking treden bij een brandalarm.
Het is ook mogelijk je huis te verdelen in verschillende zone’s, zo kan je s’nachts enkel de benedenverdieping laten bewaken in plaats van het hele huis. Zo kan je op de bovenverdieping toch nog vrij bewegen.
Een alarmsysteem kan ook dienen voor ouderen bewaking. Op de afstandsbediening van het alarmsysteem zit een paniekknop en/of indien gewenst kunnen we aan de muur een drukknop plaatsen . Deze knop kan bij een val, een inbraak, of een ander probleem ingedrukt worden, en automatisch wordt de famillie of meldkamer opgebeld.

Bezoek de website: Alarmsystemen | Social Media

IP adres van Mathias: 62.235.146.229