Smile Makeover

Home  /   Smile Makeover


Bedrijfsnaam: Kliniekbemiddelaar
Website: http://www.kliniekbemiddelaar.nl
Vestigingsplaats: Haarlem
Telefoon:

Een Smile makeover is een uitgebreide cosmetische behandeling met één of meer tandheelkundige procedures of ingrepen aan de harde en zachte weefsels van de glimlach voor maximale esthetiek in harmonie te versterken met het gezicht en de persoonlijkheid van een individu.
Om een ​​complete glimlach makeover krijgen, kunt u profiteren van verschillende cosmetische tandheelkunde behandelingen. 6 populaire smile make over procedures zijn:

1. Teeth Whitening
De nieuwste technologie in whitening biedt in-office en at-home behandelingen ontworpen om uw glimlach fleuren. (Whitening zal werken op natuurlijke tanden. Het zal niet werken op de tanden gerestaureerd met bonding, kronen of bruggen)
2. Enamel fijne metalen (aka Tooth Reshaping)
Minor recontouring van tanden kan leiden tot grote verbeteringen in uw glimlach.
3. Orthodontie
Het verplaatsen van uw tanden om verdringing te verminderen of ruimten kan het antwoord op uw doel van een mooiere glimlach. Dankzij de recente technologie, kunt u onzichtbare beugels (zoals Invisalign) gebruiken in plaats van de metalen soort.
4. Gum Lift
Een eenvoudige oplossing voor een gummy glimlach.
5. porseleinen veneers
Een oplossing voor diverse problemen verhelpen. Porseleinen veneers zal direct witter, rechtzetten, en verlengen tanden. Een glimlach makeover met porseleinen veneers kunt u uw droom glimlach in een handomdraai te bereiken.
6. Bonding
Bonding wordt gebruikt om te sluiten lacunes en repareren andere kleine onvolkomenheden in een bezoek.

Bezoek de website: Smile Makeover | Social Media

IP adres van Kliniekbemiddelaar: 217.103.188.6