Dubbel glas bestellen

Home  /   Dubbel glas bestellen

Stel: u wilt uw enkele ruiten vervangen voor dubbel glas. Of een enthousiast voetballende jongen heeft per ongeluk de bal door uw raam heen getrapt. Of u bent aan het verbouwen en wilt een nieuw raam laten installeren. Waar kunt u dan dubbel glas bestellen

Dubbel glas bestellen via de groothandel
Voorheen was het zo dat u dubbel glas alleen kon bestellen bij een groothandel. En groothandels zijn normaliter meer ingericht op het bedienen van bedrijven dan op particuliere dienstverlening. Een website vol vaktermen en leveringsvoorwaarden die voor een bedrijf wellicht acceptabel zijn, maar voor u als particuliere afnemer niet. 

Dubbel glas bestellen als particulier
Inmiddels is de markt verandert en zijn er bedrijven actief die het voor particulieren gemakkelijker maken om dubbel glas te bestellen. Zo kunt u terecht bij de Glaskoning.nl voor het bestellen van dubbel glas. Hier wordt u ook als particuliere klant goed geholpen. U bestelt het dubbel glas rechtstreeks bij de fabriek, zodat u niet te maken heeft met lange levertijden van een tussenpersoon, extra tarieven of lokale bezorgers. Daar bovenop wordt het glas bij u geplaatst en wordt de oude beglazing netjes afgevoerd. Dat maakt het bestellen van dubbel glas een stuk gemakkelijker! Bel direct 0318 763 900.