en radiator als kunstwerk, of is het een kunstwerk als radiator?

Home  /   en radiator als kunstwerk, of is het een kunstwerk als radiator?


Bedrijfsnaam: Exclusieve Radiatoren B.V.
Website: http://www.exclusieveradiatoren.nl/
Vestigingsplaats: Harderwijk
Telefoon: 0341764002
1.-logo-3

Het valt ons, van Exclusieve Radiatoren telkens meer op; de gewone handdoekradiatoren (laddertjes) vallen niet meer zoveel in de smaak bij de consument. Men wil iets bijzonders. Maar wat is nu echt bijzonder? Je kan de gekste modellen bedenken en de meest bizarre kleuren. Je kan ook ‘out of the box’ denken zoals de Italiaanse topfabrikant, IMAS.

IMAS slaat een andere weg in door goede verwarmingstechnieken te combineren met bijzondere materialen. Zo hebben zij de ‘Stone ART’ lijn ontwikkelt. Een gaaf, handgemaakt kunstwerk van steen en een functionele radiator in één. Ieder kunstwerk wordt met de hand gemaakt waardoor iedere radiator iets unieks heeft. Ook kan er gekozen worden in vele kleuren en ontwerpen. Het voordeel van het steen is dat het vocht absorbeert wanneer de radiator niet verwarmt en de ruimte weer bevochtigd wanneer de radiator verwarmt wat voor een behaaglijke warmte en een gezonde vochtbalans zorgt. Wij zijn blij dat wij de radiatoren van deze fabrikant in ons assortiment hebben. Voor meer informatie, kijk op onze site. www.exclusieveradiatoren.nl

Bezoek de website: en radiator als kunstwerk, of is het een kunstwerk als radiator? | Social Media

IP adres van Jobbin: 83.247.27.97