Hondenkleding koop je bij “Doggycat”

Home  /   Hondenkleding koop je bij “Doggycat”


Bedrijfsnaam: Doggycat
Website: http://www.doggycat-hondenkleding.nl
Vestigingsplaats: Roosendaal
Telefoon: 0165-53708
Doggycat

Waarom kleding voor uw hond?
Hondenkleding van doggycat-hondenkleding.nl biedt een veelzijdig assortiment aan hondenkleding voor uw verwende viervoeter.
Zowel voor de zomer als voor de winter hebben wij passende hondenkleding. In de winter wordt hondenkleding vaak gedragen om buiten veel comfort en warmte te bieden. In de zomer is hondenkleding natuurlijk niet noodzakelijk, maar het dragen van hondenkleding kan wel erg leuk zijn.
De fabrikanten van hondenkleding houden natuurlijk rekening met de seizoensinvloeden. Zo is de winter hondenkleding vervaardigd van warme stoffen terwijl de zomer hondenkleding juist wordt gemaakt van lichtere, verkoeling gevende stoffen. Voor beide is belangrijk dat de hondenkleding juist wordt gedragen: goede pasvorm is hierbij uitermate belangrijk. Ook moet uw viervoeter het leuk vinden om hondenkleding te dragen. Geef de hond geen winter hondenkleding aan in de zomer!

Bezoek de website: Hondenkleding koop je bij “Doggycat” | Social Media

IP adres van sma maas: 84.26.170.215