CATF Central American Timber Fund

Home  /   CATF Central American Timber Fund


Bedrijfsnaam: CATF
Website: https://www.catf.lu/
Vestigingsplaats: Luxemburg
Telefoon:

CATF is gericht op het opbouwen en onderhouden van een gespreide portefeuille van houtplantages in het noorden en zuiden van Costa Rica. Onze belangrijkste doelstelling is om onze aandeelhouders een aantrekkelijk en duurzaam totaalrendement te geven, dit door te beleggen in verschillende hout-activa. Bij CATF wordt er altijd grondig onderzoek gedaan naar de plantage door onze bosbouwexperts. De experts van Central American Timber Fund werken in het veld op basis van GPS-gegevens en doen onderzoek naar het reliëf. Onze experts voeren ook een bodemonderzoek uit en brengen het grondwaterpeil in kaart.

Bezoek de website: CATF Central American Timber Fund | Social Media

IP adres van CATF: 213.127.161.26