Europa in een hangmat, amaca, hamac, Haengematte of hammock

Home  /   Europa in een hangmat, amaca, hamac, Haengematte of hammock

Een goed bedrijf. Je houdt je netjes aan de regels, betaalt je belasting en je BTW en je gaat met je bedrijf Europa in.

Helaas tref je dan geregeld bedrijven die zich niet zo netjes aan de regels houden. Wij verkopen bijvoorbeeld hangmatten, Mexicaanse en Braziliaanse in heel Europa. Geregeld vinden we website in Europese landen die ook hangmatten verkopen, maar dan bijvoorbeeld zonder BTW. Dus zwart.

Wat te doen. Belastingdienst gebeld. In Nederland is het natuurlijk geen probleem hier een klacht over in te dienen.. Maar in onze ene Europa houdt het gewoon op. Over de grens moet je je gewoon vervoegen bij de landelijke belastingdienst. Ga er maar aan staan, met de belastingdienst in Griekenland te overleggen !!!!!

Toch blijven we onze hangmatten, amache, hamacs, Hängematten en hammocks gewoon aan de man brengen. We houden niet op voor Europa in onze hangmatten ligt. Het blijkt dat de klanten toch ook vaak voor betrouwbaarheid en zekerheid gaan en niet voor de 2 tientjes minder. Desalniettemin blijft het irritant.

Maar goed er is in Europa nog zo veel te doen. En dan niet te spreken over de concurrentie uit China. Hier heb je ook nog te maken met namaak. Gelukkig hebben we voor de hangmatten hier nog niet veel last van. Bekijk onze sites in Europa.

Hangmat (NL)

Hängematte (DE)

Hammock (UK)

Hamac (FR)

Amaca (IT)