Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Romantisch diner voor 2 thuis

GB-Waardering

Romantisch diner gepland voor je geliefde, of voor je ouders die 25 jaar zijn getrouwd..? Waarom geen 'romantisch diner voor 2 thuis'? Paul Happel van Pauls Cuisine komt graag bij je thuis koken in jouw vertrouwde omgeving. 

Je mag zelf het diner samenstellen. De prijs wordt bepaald door de inkoopprijs van de ingredienten die je hebt uitgekozen en de uren die Paul nodig heeft om uw eten te bereiden. Je kunt ook kiezen voor een verrassingsmenu waarbij Pauls Cuisine rekening houdt met de wensen.

Romantisch eten thuis is leuk om te geven en te krijgen, origineel en vooral gemakkelijk! Je hoeft je geen orgen te maken over de boodschappen, en je enige taak is om te genieten van al het lekker dat paul voor je klaarmaakt!

Ben je niet met je partner alleen, maar heb je iets leuks om te vieren met vrienden? Dan behoort thuis dineren met vrienden ook tot de mogelijkheden

Article Statistic
Posted in : Eten en drinken
Tags:
Comments so far : Comments Off on Romantisch diner voor 2 thuis

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

NOTEN LEREN LEZEN