Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Reclame maken met alledaagse producten; Bedrukte koffiebekers

GB-Waardering

Kopje koffie? dat is bijna het eerste wat u vraagt aan een klant, nietwaar? Het praat toch wat makkelijker met een bakkie troost en als het gesprek wat stil valt geeft het u de tijd om even te bedenken wat u als volgende gaat zeggen.

Koffie doe je in een kopje of een beker, om een extra professioneel karakter te geven aan uw bedrijf schenkt u uw kopje koffie in een kopje ofbedrukte koffiebeker met uw logo. Het is bijna geen, of een minimale, investering om uw logo en boodschap op een koffiebeker te laten drukken in plaats van een standaard bekertje of kopje.

Ook koffie schenken op een beurzen en evenementen helpt het contact met uw klant of prospect te onderhouden. Probeer in ieder geval een goede indruk achter te laten en dat kan al met zoiets kleins als een uw eigen bedrukte koffiebekers.

Nadeel is soms dat bedrukte producten als koffiebekers alleen in hele grote aantallen verkrijgbaar zijn,www.reclamebekers.nl heeft daar wat op gevonden en nu kun je daar al vanaf 250 kartonnen koffiebekers terecht.

Article Statistic
Posted in : Eten en drinken
Tags:
Comments so far : Comments Off on Reclame maken met alledaagse producten; Bedrukte koffiebekers

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

NOTEN LEREN LEZEN