Handige USB-stopcontacten

Handige USB-stopcontacten

Overal zijn stopcontacten te vinden, want bijna alles heeft tegenwoordig elektriciteit nodig. Veel apparaten hebben alleen een kabel maar bij bijvoorbeeld veel smartphone opladers heb een kabel en een USB-adapter nodig om je telefoon op te laden. Om je toestel met een powerbank op te laden heb je alleen een kabel nodig. Opladers raken wel een keer kwijt en kunnen snel aan vervanging toe zijn. Daarvoor zijn er stopcontacten gemaakt waarbij je naast je andere apparaten ook je telefoons met een USB-kabel van stroom kunt voorzien. Er zitten dan 2 USB-stopcontacten in waarbij je zonder adapter je toestel kan opladen. Het voordeel hiervan is dat je het nooit kwijt kan raken en het is goedkoper als je vaak je adapter kwijtraakt.

Je toestel opladen zonder adapter

Oplaadkabels worden snel vergeten in stopcontacten als je ergens anders bent, en met deze stopcontacten hoef je thuis geen adapter te hebben voor de kabel. Het is mogelijk om tegelijk 2 toestellen energie te geven en je kan er nog een apparaat aan toevoegen. Om het stopcontact in de muur te plaatsen verwijder het oude stopcontact en plaats je weer de nieuwe zoals je dat met een normaal stopcontact doet. Stopcontacten worden dagelijks gebruikt en als je apparaten hebt dat je veel gebruikt moet het ook veel opgeladen worden. Als je bijvoorbeeld je laptop, telefoon en powerbank moet opladen kun je dat perfect doen met deze stopcontacten.

Meerdere toestellen opladen met een USB-stopcontact

Vaak komt het voor dat je meerdere toestellen tegelijk energie wilt geven, maar dat je maar 1 oplader hebt. Aan stopcontacten is in de meeste huizen geen tekort maar om je smartphone of tablet op te laden gebruiken veel mensen dezelfde oplader. Met USB-stopcontacten heb je deze problemen niet waarbij je 3 apparaten tegelijkertijd van elektriciteit kan voorzien. Er zijn verschillende stopcontacten, waarbij je ze hebt met of zonder raamwerk. Ze zijn ook in meerdere pakketten beschikbaar waarbij je meerdere USB-stopcontacten kan bestellen, zodat je door je hele huis je apparaten met een USB-stopcontact kan opladen. Bij Zindoo heb je handige USB-stopcontacten van verschillende merken en in verschillende pakketten. De stopcontacten hebben allemaal 2 USB-poorten en een normaal stopcontact.