Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Innovaties voor hairtools

GB-Waardering

Hairtools voor vrouwen

 

Vrouwen doen steeds meer moeite om er mooier uit te zien. Vrouwen kunnen dit makkelijker maken door middel van dingen als stijltangen, krultangen, föhn en nog veel meer handige tools voor vrouwen. Door middel van een borstel kun je ervoor zorgen dat je haar niet meer gaat pluizen en in de juiste vorm kom te zitten. Daarnaast zorgt een krultang of een stijltang er juist weer voor dat het haar stijl wordt of gaat krullen. E Zijn ook nog handige hittebestendige tasjes waardoor je krultang en of stijltang makkelijk is mee te nemen en het tasje is ten aller tijden erg handig om te gebruiken. Een diffuser is ook erg handig voor bijvoorbeeld krullend en golvend haar. Een diffuser is een extra aanvulling voor de ionische haardrogers.


beschermen van de krultang en stijltang


Voordat je gebruikt kunt maken van een krultang of een stijltang moet deze eerst warm zijn, dit omdat je dan makkelijker je haar kunt vormen zoals jij dat wilt. Het nadeel is dan dat als je deze tang vast houdt dat dit erg lang kan duren waardoor je veel kostbare tijd gaat verliezen, je kunt de tang ook neerleggen maar er is dan een kans aanwezig dat er brand ontstaat door de warmte. Het is daarom erg handig om gebruik te maken voor een speciaal hittebestendig matje. Hierdoor voorkom je dat de tang brand kan veroorzaken. Doordat de tang erg warm is, is het mogelijk de tang vast te houden, de tang hoeft maar een klein beetje tegen je hand aan te komen of je hebt al een brandwond, het is dan ook erg handig om gebruik te maken hitte bestendige handschoenen. Hierdoor voorkom je brandwonden aan je hand. Je bestelt alles bij Ogé Exclusive.


De nieuwe soort borstels


De techniek van nieuwe borstels wordt steeds beter. Zo beschikken de nieuwe borstels over warmte waardoor alles een stuk makkelijker wordt. Zo zorgt de warmte die de borstel krijgt niet alleen dat het haar makkelijk mee gaat zoals jij dat wilt maar het zorgt er ook nog eens voor dat het haar sneller opdroogt. De nieuwe soort stijlborstel beschikt namelijk over keramische tourmalijn en ionische eigenschappen. De negatieve ionen zorgen er namelijk voor dat de droogtijd van het haar aanzienlijk wordt verkort. De ionen werken als volgt, door de ionen die zich bevinden in de borstelharen wordt het water als het ware tegen gehouden hierdoor werkt het op de zelfde wijze als conditioners. Ze sluiten namelijk de schubben van het haar af. Het haar wordt hierdoor niet alleen gezonder maar ook krijgt het haar meer glans en krijgt het meer body.

Article Statistic
Posted in : Anders
Tags:
Comments so far : Comments Off on Innovaties voor hairtools

Comments are closed.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed