Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Eetkamerstoelen van Gewoonstijl

GB-Waardering

 

Gewoonstijl is er voor jou op het gebied van design meubelen, design verlichting en woonaccessoires. Met onze jarenlange kennis van architectuur, interieur en design hebben we in 2013 besloten dit met jou te gaan delen. Het is onze passie om samen van jouw huis een thuis te maken! 

 

Eetkamerstoelen van Gewoonstijl

 

In elk huis is de eettafel een belangrijke plek binnen het huis. Hier brengt iedereen een groot gedeelte van de dag door. Het is daarom erg belangrijk om eetkamerstoelen te hebben die er niet alleen goed uitzien maar die ook comfortabel en praktisch zijn. Gewoonstijl gaat de hele wereld over om voor jullie een exclusieve selectie te maken van bijzondere eetkamerstoelen. Benieuwd naar ons assortiment? Neem nu een kijkje bij onze eetkamerstoelen!

 

Waarom Gewoonstijl?

 

– Op voorraad is morgen in huis!

– Betaalbaar design

– Persoonlijke service

 

– Onze klanten geven ons een 9,2/10
– Gratis levering v.a. €50,-

– Showroom 6 dagen per week geopend

 

Showroom Gewoonstijl

In onze winkel kan je onze meubels niet alleen bekijken, maar ook uitproberen. We zijn maandag t/m vrijdag geopend van 9:00u tot 17:00u, zaterdag van 10:00u tot 17:00u. Ons deskundige en gepassioneerde team in de showroom staat voor jou klaar om je zo goed mogelijk te helpen met het maken van een keuze.

 

 

 

 

 

Article Statistic
Posted in : Woning en Tuin
Tags:
Comments so far : Comments Off on Eetkamerstoelen van Gewoonstijl

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed