Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Gratis incassobureau inschakelen

GB-Waardering

Bij het Landelijk Bureau Gerechtelijke Invordering en Beslaglegging is het uitgangspunt is dat elke factuur dient te worden voldaan. Wij bieden onze service aan tegen no cure, no pay, dit houdt in dat u niets hoeft te betalen indien er geen resultaat wordt geboekt. Ook al wordt er resultaat geboekt dan betaalt u zelfs nog niets, wij verhalen deze kosten direct op de wederpartij. 

Wij zijn gevestigd in Amsterdam maar bieden landelijke dekking; in heel Nederland kunt u gratis incasso's indienen bij het Landelijk Bureau Gerechtelijke Invordering en Beslaglegging. Niet alleen verlenen wij deze service gratis maar wij behalen ook de beste resultaten; op korte termijn is uw factuuur voldaan. Kijk voor meer informatie op www.lbgib.nl.

Article Statistic
Posted in : Dienstverlening
Tags:
Comments so far : Comments Off on Gratis incassobureau inschakelen

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed