Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Een digitale handtekening

GB-Waardering

Digitalisering
Hoewel vroeger alles op papier werd gedocumenteerd, gebeurt dit tegenwoordig allemaal digitaal. Alle informatie kan overzichtelijk opgeslagen worden in Excel bestanden.Vervolgens kun je alle documenten ordenen in digitale mappen. Dit is natuurlijk veel beter voor de natuur omdat we nu bijna geen papier meer nodig hebben. Een aantal jaar geleden hadden de meeste bedrijven enorme opslag kasten vol met mappen. Bovendien was het lastig om de een specifiek document terug te vinden. Tegenwoordig kun je een zoekknop gebruiken en vind je een bestand binnen een paar minuten terug.  

De voordelen van een digitale handtekening
 Daarnaast gaat bijna alle communicatie via de e-mail. Daarom is het nuttig om een digitale handtekening te kunnen zetten. Een digitale handtekening is een handgeschreven handtekening die is omgezet naar een elektronische handtekening. Een digitale handtekening kan goed van pas komen als je een contract wil ondertekenen of wanneer je de mail professioneel af wil sluiten. Dit is veel makkelijker dan wanneer je de handtekening in moet scannen en handmatig toe moet voegen. Voor bepaalde officiële documenten is het van belang dat de handtekening gecertificeerd is. MySolution kan de digitale handtekening certificeren. Deze handtekeningen zijn rechtsgeldig.

De juiste software
Op het moment dat je een bestand ontvangt met een elektronische handtekening is het belangrijk dat je de juiste software hebt om het certificaat te kunnen bekijken. Natuurlijk heb je deze software ook nodig om het de gecertificeerde handtekening te creeëren.

Contract management 
Voor contract managementis het ook handig om een digitale handtekening te hebben. Wat houdt contract management precies in? Contract management regelt afspraken die tussen twee partijen gemaakt worden. Deze afspraken worden vastgelegd in een contract. Om het contract officieel te maken wordt de gecertificeerde handtekening toegevoegd. Op deze manier is de afspraak rechtsgeldig. MySolution kan contracten opstellen en de elektronische handtekening instellen.

 

Article Statistic
Posted in : Banen en opleidingen
Tags:
Comments so far : Comments Off on Een digitale handtekening

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed