Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Exclusieve bretels voor heren

GB-Waardering
Bij DutchDandy bieden we een exclusief assortiment in vele kleuren. Van klassieke, zwarte bretellen, tot chique witte varianten of uitgesproken rood tijdens de Kerst en feestdagen. Van zakelijk en fris gekleurde blauwe bretellen, subtiele en sophisticated bruine exemplaren tot appeltjes groene loten om niet ver mee van de boom te vallen. Grijze bretellen worden omarmd en staan lekker design en hipster, terwijl je met roze een onvergetelijke indruk achter laat en oranje altijd leuk is. In het bijzonder op Koningsdag of tijdens de voetbal wedstrijden van Oranje. Voor wie geen effen bretellen wil hebben we in ons assortiment ook geruit, gestreept en gestipte bretellen. En als je echt van uitgesproken kleding houdt, neem dan een kijkje in onze collectie dandy bretellen. 
 

Exclusieve materialen

 
Ons exclusief assortiment 'heren bretellen' bestaat uit verschillende prachtige materialen. Alle gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en dat zie je niet alleen maar dat voel je en dat merk je ook. Onder andere omdat de bretels een lange levensduur hebben door het gebruik van duurzame grondstoffen. Bovendien is het overgrote deel van ons assortiment online bretellen 'handgemaakt' onder perfecte arbeidsomstandigheden in Europa. Een selectie van de exclusieve materialen die wij u graag vanuit heel Europa aanbieden bestaat uit o.a. canvas, suède, boxcloth, elastiek, zijde, satijn, kamgaren, moiré en Hardy Minnis wol. Hardy Minnis wol is een zeer exclusieve wolsoort, gemaakt van Engelse schapenvacht op het Britse platteland (de exacte herkomst is zelfs geheim). De wol wordt ook veelal gebruikt voor de maatpakken op het Londense Savile Row. De endings en de lussen van al onze handgemaakte bretels zijn gemaakt van soepel kalfsleer of (bij de goedkope varianten) geitenleer. Of kies één van onze merken: Hein Strijker, Albert Thurston en Profuomo.
 

Voor de bruiloft en de bruidegom (of zijn gasten)

 
Op jouw bruiloft – de mooiste dag van je leven – wil je dat alles perfect is. Ook de keuze die je maakt als het gaat om bretellen. Want in het huwelijk treden doe je normaal gesproken maar eenmaal. Speciaal voor de bruidegom, voor bruidsparen, voor getuigen, de best man en alle vrienden die de bruiloft bijwonen kunnen we garanderen dat we een exclusief assortiment luxe bruiloft bretels bieden. Van de allerbeste kwaliteit en om een heel huwelijk mee door te kunnen. Kijk voor meer inspiratie ook eens op onze Pinterest pagina met diverse voorbeelden van bruiloft foto's, bruidjes, bruidegommen, getuigen, vrienden en bruidsparen in kostuum, pak en smoking.

Of voor andere gelegenheden

 
Eigenlijk bieden we voor elke gelegenheid een buitengewoon assortiment bretels. Of het nou een gala is met als dresscode ‘black-tie’ of een dandy feest met als vereiste ‘white-tie’. We cover your back. Ga je naar een exquise diner of  een exclusief feest? Zoek je een accessoire om mee op te vallen zonder dat je gelijk een nieuw maatpak, kostuum of herenschoenen moet aanschaffen? Wij advisern je om ook eens  bretellen te proberen. Buitengewone accessoires waarmee je altijd indruk maakt, hoe je verder ook gekleed gaat. Binnen ons exclusieve assortiment hebben we als vanzelfsprekend ook aan  studenten gedacht met robuuste varianten die tegen een stootje en een braakje kunnen. Voor een solide begin van de studententijd en de nietsontziende ontgroeningen. Last but not least zijn bretellen als vanzelfsprekend ook geschikt voor iedereen die er keurig uit wil zien tijdens zakelijke aangelegenheden, formal diners en buitenlandse reizen. Zakenmensen in het buitenland vinden het helemaal niet zo vanzelfsprekend dat je een bruine riem draagt bijvoorbeeld, voorkom een blamage en draag bretellen. En alsof het allemaal nog niet genoeg is kunt u in ons uitgebreide assortiment kiezen tussen smalle bretels en brede bretels. 
Article Statistic
Posted in : Mode en Kleding
Tags:
Comments so far : Comments Off on Exclusieve bretels voor heren

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact