Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Goedkope rondreizen Peru en Bolivia

GB-Waardering

Wij bieden prachtige voordelige, avontuurlijke rondreizen en diverse korte tours aan in Peru / Bolivia , die uzelf kunt samenstellen vanaf  7 tot 30 dagen. Alles is aanwezig: Zoutvlakten van Uyuni, La Paz, Machu Pichu, Uros eilanden, Colca Canyon, raften, Inca Trail, Jungle tours, mountain biking en strand.  Ons bureau wordt in Peru gerund  door een Nederlandse reisleider en we maken gebruik van officiële gidsen ter plaatse waardoor uw reis in Peru op maat, naar uw wensen en bijgestaan in uw eigen taal tot een onvergetelijke vakantie wordt.

AANBIEDING:

Downhill mountainbiking, rafting en hiking naar Machu Picchu (4 dagen / 3 nachten)

Dit is niet alleen een alternatief voor de Inca Trail maar het is ook de meeste originele en exclusieve Tour van dit moment. Het is de perfecte Tour voor iedereen met hart en passie voor avontuur, natuur en cultuur. De perfecte combinatie voor de sportief ingestelde toerist!

 

Voor meer informatie, aanbiedingen en voorbeeldreizen bezoek onze website: www.rondreizenperu.eu

 

Voor meer informatie, aanbiedingen en ook onze voorbeeldreizen vraag of ga naar onze website: http://www.rondreizenperu.eu

Article Statistic
Posted in : Vakantie
Tags:
Comments so far : Comments Off on Goedkope rondreizen Peru en Bolivia

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact