Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Vind de juiste dakdekker in Den Bosch

GB-Waardering

 

Bent u op zoek naar een dakdekker in Den Bosch of de omliggende omgeving om uw dak opnieuw te laten bedekken of repareren? Dan moet u bij Dakbedekking Brabant zijn, uw dakbedekker in Den Bosch. Wij zijn de all round dakdekker in Noord-Brabant en omgeving. Van dakinspectie tot dakisolatie: wij bieden verschillende diensten aan voor uw dak.

 

Onze diensten

Wij werken met allround dakdekkers in steden als Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven met een groot scala aan werkzaamheden. We kijken niet alleen naar uw dak, maar inspecteren ook uw schoorsteen en kijken of u energie kunt besparen. Onze specialisaties zijn als volgt:

·         Dakwerk

·         Isolatie

·         Schadeherstel en renovatie

·         Onderhoud

·         Schoorstenen, haarden en kachels

·         Energie besparen

 

Dakwerk


Wij verzorgen verschillende soorten diensten voor op en rondom uw dak. Als eerste doen we aan dak inspecties. Dit houdt in een regelmatige controle van uw dak. Zo kunnen grote problemen voorkomen worden. Wij verzorgen inspecties en controles op allerlei soorten daken en helpen u met het voorkomen van een lekkage.
Als tweede dienst kunnen we natuurlijk een heel nieuw dak zetten. Het enige wat u hoeft te doen is het materiaal uit te kiezen: dakpannen, bitumen, EPDM of kunststof. Van het afbreken tot het zinkwerk: wij verzorgen het complete dak.
Als laatste helpen we met het renoveren, vernieuwen of aanpassen van uw dakkapel.

 

Schadeherstel en onderhoud
Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in schadeherstel en onderhoud voor alles rondom daken en schoorsteen. Zo kunnen wij uw dak compleet renoveren, maakt niet uit of het een pannendak of andere dakbedekking is. Ook doen wij aan dakreparatie in Den Bosch zodat schade en/of lekkage direct verholpen wordt. U kunt ook bij Dakbedekking Den Bosch terecht voor het vervangen van dakgoten of het reinigen van uw dak, aangezien deze ook bijdraagt aan hoe uw woning er uitziet en niet alleen functioneel is.
Als laatste kunnen we ook een bouwkundig onderzoek voor u uitvoeren om te kijken wat de staat van uw woning is.

Schoorsteen en open haard


Erg mooi en sfeervol, een schoorsteen met open haard. Maar deze moeten wel goed worden onderhouden. Ook daar kunnen we u bij helpen. Zo kunnen we jaarlijks uw schoorsteen komen vegen of inspecteren. Andere opties waar u bij ons voor kunt kiezen zijn het laten plaatsen van een open haard, het aanleggen van een rookkanaal, het monteren van schoorsteenkappen en het verwijderen van vogelnesten. Ook helpen we u graag met het renoveren van uw schoorsteen.

 

Energie besparen


U kunt energie besparen in en op huis door uw woning te laten isoleren op de juiste manier. Zo bent u minder geldt kwijt aan stookkosten omdat het warmteverlies beperkt wordt en vermindert u de CO2-uitstoot. Bij Dakbedekking Den Bosch kunt u een energielabel opvragen om te kijken hoeveel u kwijt bent en kunt u door ons uw dak laten isoleren. Maar laat u wel goed adviseren voor de mogelijkheden en vraagt een maatwerkadvies aan én een offerte, zodat u weet wat u eventueel kwijt bent aan kosten.

Article Statistic
Posted in : Bedrijven
Tags:
Comments so far : Comments Off on Vind de juiste dakdekker in Den Bosch

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact