Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Tips voor de juiste bedrijfskleding

GB-Waardering

Binnen ieder bedrijf zijn er wel functies waarin de medewerkers direct met klanten te maken hebben. Deze medewerkers vormen als het ware en visitekaartje van het bedrijf, en zullen daarom representatief dienen te ogen. Voorbeelden zijn medewerkers van klusbedrijven die bij mensen thuis aan het werk zijn, salesmedewerkers die bij grote klanten op bezoek gaan, vertegenwoordigers op een beurs of verkoopmedewerkers in winkels. De bedrijfskleding die de medewerkers dragen bepalen voor een groot deel de uitstraling. Hieronder vind je enkele tips voor de juiste bedrijfskleding.

 

Bedrijfskleding bedrukken met logo

 

In veel gevallen gaat het om bedrijfskleding met een eigen logo. De grootte hiervan hangt af van de doelgroep die de kleding zal waarnemen. Wil je aandacht trekken en zorgen voor meer naamsbekendheid, dan mag het logo best groot worden weergegeven op bijvoorbeeld de achterzijde van de bedrijfskleding. Gaat het om medewerkers die meer met reeds bestaande klanten te maken hebben en wil je zorgen voor herkenbaarheid en uniformiteit in uitstraling, dan kun je ook bijvoorbeeld goedkoop T-shirts bedrukken met een klein logo op de borst als bedrijfskleding.

Tips voor de bedrukking van bedrijfskleding

Of het nu om een logo, foto of tekst op bedrijfskleding gaat, in alle gevallen is het belangrijk dat de kleur van de bedrukking voldoende contrasteert met de kleur van de kleding. Let er bij een afbeelding zoals een logo of foto op dat het bestand van hoge kwaliteit is (veel pixels), anders zal deze eenmaal op kleding gedrukt korrelig ogen. Wil je de bedrijfskleding ook bedrukken met tekst zoals de bedrijfsnaam, houd dan in de gaten dat glitters, lettertypen met krullen haakjes en het horizontaal of verticaal uitrekken van tekst niet veel goed doet voor de leesbaarheid.

De juiste kleur kleding kiezen

De kleur van de bedrijfskleding wordt zowel bepaald door de huisstijl als door je doelgroep. Tegenwoordig is er bij het bedrukken van kleding keuze uit vele verschillende kleuren, dus het is zaak goed na te denken over het effect. Lichte, felle kleuren zijn herkenbaar en duidelijk, maar wel eerder geschikt voor een trendy en jong publiek. Bij een conservatiever of ouder publiek passen meer klassieke kleuren zoals donkerblauw, zwart of bordeauxrood. Een veiligere keuze is te kiezen voor een neutrale kleur kleding met een bedrukking in kleuren die meer opvallen.

Letten op maat en pasvorm van bedrijfskleding

Bedrijfskleding maakt medewerkers gemakkelijker herkenbaar voor klanten, en geeft daarmee een professionele en verzorgde uitstraling. Soms valt het echter juist in negatieve zin op doordat het tegenovergestelde wordt bereikt. Er is namelijk geen grotere afknapper dan bedrijfskleding die versleten is of niet goed past (te groot of te klein is). Gelukkig is bedrukte kleding in allerlei maten en pasvormen verkrijgbaar tegenwoordig, maar controleer ook regelmatig of deze niet aan vervanging toe is.

Bedrijfskleding en de Belastingdienst

Wil je bedrijfskleding onbelast ter beschikking stellen aan medewerkers? Houd er dan rekening mee dat de Belastingdienst regels heeft opgesteld waaraan de bedrijfskleding en de bedrukking erop minimaal moeten voldoen.

Article Statistic
Posted in : Bedrijven
Tags:
Comments so far : Comments Off on Tips voor de juiste bedrijfskleding

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact