Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Plus Automatisering

GB-Waardering

Fullservice ICT-dienstverlener in Zuidwolde. https://plusautomatisering.nl/.

Over automatisering
 
Automatisering is het vervangen van menselijke arbeid door machines of computers en computerprogramma's. De drijfveer is economisch: de som van arbeid en grondstofverbruik is na automatisering kleiner dan daarvoor.
 
Er zijn verschillende vormen van automatisering: kantoorautomatisering, industriële automatisering, grafische automatisering en overige automatisering.
 
Vormen van automatisering zijn overal om ons heen te vinden. De verkeerslichten worden bediend door een geautomatiseerd systeem. De kassa in de winkel die de boodschappen afrekent doet meer dan enkel een optelling maken van de prijs van de artikelen; het is ook de basis voor een voorraadbeheerssysteem. Zodra er een artikel verkocht wordt, wordt dit meteen uitgeboekt en kan een vervangend exemplaar besteld worden. Uitzendingen op de radio worden vaak via computerprogramma's bediend. De presentator is doorgaans nog wel een mens.
 
Article Statistic
Posted in : Internet
Tags:
Comments so far : Comments Off on Plus Automatisering

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact