Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Muizen bestrijding

GB-Waardering

Ongedierte in huis vormt een risico voor uw gezondheid. Muizen behoren ook tot deze groep; niet alleen knagen zij aan uw voedsel, maar op den duur kunnen muizen een ernstige plaag vormen in huis. Zodra u bemerkt dat er muizen actief zijn in uw woning, of bedrijfspand, is het dan ook direct tijd voor maatregelen. 

Diervriendelijke oplossingen

Omdat muizen eigenlijk best leuke beestjes zijn, en er schattig uitzien, zijn er nogal wat mensen die het naar vinden om hen bruusk te doden middels een muizenval. Zo'n lief klein -maar geplet- muisje uit een hardnekkig klem los peuteren is nu eenmaal geen leuke bezigheid en zeer akelig om mee te maken. Natuurlijk bestaan er diverse diervriendelijke methoden om muizen te vangen. Een optie leest u hieronder. 

 

Zo bestaan er muizen 'hokjes' (van metaal) waarin de muis heelhuids gevangen wordt en ergens vrij in de natuur weer losgelaten kan worden, zoals te zien is op de bovenstaande afbeelding. Let er in dergelijke gevallen wel op dat u de muis ver weg van uw woning pas weer loslaat. Muizen weten op honderden meters afstand uw woning gewoon weer te bereiken. 

Muizen in zijn geheel weren kan d.m.v. geluidsfrequenties; speciaal ontwikkelde apparaten die een -voor de mens onhoorbaar- intense pieptoon afgeven kunnen muizen stoppen uw woning te bezoeken, of zich er überhaupt te nestellen. Dergelijke apparaten zijn echter wel kostbaar. 

Lokdoosjes

Lokdoosjes voor muizen bevatten giftige korrels met een aantrekkelijke smaak voor muizen. Deze doosjes dienen op looproutes geplaatst te worden die de muis veelvuldig gebruikt. Het lokdoosjes bevat een in- en uitgang, zodat de muis er doorheen loopt, even wat eet, en vervolgens weer doorloopt. Na enige tijd zal het muisje pas vergiftigd raken en daadwerkelijk sterven. 

 

Article Statistic
Posted in : Huishoudelijk
Tags:
Comments so far : Comments Off on Muizen bestrijding

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed