Bedrijf toevoegen | Adverteren

Opslagruimte vanuit huis

GB-Waardering
Inbox Storage is de makkelijkste manier van opslagruimte huren. Kies je abonnement, dan komen wij je spullen halen. Niet zeker hoeveel ruimte je nodig hebt? Onze adviseur voorziet je graag van vrijblijvend advies.  Na het ophalen heb je 24/7 overzicht van je spullen in de app. En heb je ze weer nodig? Dan komen we ze gewoon weer brengen! Dat kan ook op een ander adres: ideaal dus bij een verhuizing. 
 

Inbox Storage: simpel en overzichtelijk opslagruimte huren. 

 
Wij kunnen onze opslagloods efficiënter indelen dan mogelijk is met self storage. Daardoor kunnen we deze extra service aanbieden tegen een concurrerende prijs. Meer service voor je geld dus! 
 
Waarom zou je zelf heen en weer rijden naar de opslaglocatie, als je voor hetzelfde geld je spullen kunt laten halen en weer terugbrengen? 
Inbox Storage is de eenvoudigste manier om opslagruimte te huren. – Wij komen naar jou toe: je spullen gehaald bij de voordeur – Spullen weer nodig? Dan komen we ze gewoon weer brengen, eventueel op een ander adres. Ideaal dus bij verhuizen! – Altijd overzicht in je opgeslagen spullen via onze handige app 
Altijd de opslagruimte die bij je past. Bekijk onze abonnementen, of vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan om te bepalen welke optie bij jou past!
 

Ruimte om je heen en ruimte in je hoofd

Ruimte is belangrijk voor mensen. Altijd geweest, en dat zal het ook altijd blijven. Juist in deze hechtische, moderne tijd is het van groot belang om in evenwicht te brengen. Onze online partner DigiBach kan je daarbij een steuntje in de rug geven. Net als bij ons geldt: gewoon vanuit je eigen woonkamer. De deur hoef je er niet voor uit.

Article Statistic
Posted in : Bedrijven
Tags:
Comments so far : Comments Off on Opslagruimte vanuit huis

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact