Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Handbeschilderde zijden sjaals

GB-Waardering

De naam van de webwinkel zegt het al, handbeschilderde zijden sjaals.
U vindt hier zijden sjaals in verschillende maten, vierkant of lang. Iedere sjaal is met veel aandacht voor detail met de hand beschilderd met een goede verfsoort, die gefixeerd wordt door middel van stoom onder hoge druk. Hierdoor wordt de zijde kleurecht en blijft de natuurlijke zijdeglans behouden. De sjaals zijn 100% zuivere zijde en met de hand gezoomd. Mocht onverhoopt de kleur die u zoekt niet beschikbaar zijn in onze webshop, kunnen wij in overleg misschien iets voor u maken. U kunt dit aangeven via de contactpagina op onze site. Als u dus een uniek product wilt voor een leuk prijsje, neem dan eens een kijkje op http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/handbeschilderde-zijden-sjaals/.
Wij helpen u graag.

Article Statistic
Posted in : Mode en Kleding
Tags:
Comments so far : Comments Off on Handbeschilderde zijden sjaals

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed