Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Pennen bedrukken

GB-Waardering

Ben jij van plan om binnenkort een mooi cadeau te sturen naar één van je vrienden, familieleden, of je partner? Weet je niet goed wat je wilt kopen? Je hoeft niet verder te zoeken. Op relatiegeschenken.nl kun je nu pennen laten bedrukken met een tekst naar keuze. De cadeau’s worden eigenlijk vooral ingekocht door bedrijven om als promotiemateriaal weg te geven. Dat komt omdat de pennen heel goedkoop te krijgen zijn. Bovendien gaan pennen veel rond; ze zien een heleboel handen voordat ze eindelijk op zijn. Als promotiemateriaal bij giveaways werken ze daarom hartstikke goed.

Goedkoop pennen bedrukken

Pennen bedrukken kan in allerlei soorten en maken. Er zijn een heleboel goedkope pennen te krijgen, zelfs al vanaf €0,08 voor een plastic pen. Je kunt echter ook voor mooiere pennen kiezen, zoals metalen pennen vanaf €0,66. Dit soort pennen zijn een stuk fijner om mee te schrijven en gaan daarom over het algemeen langer mee. Zo zal jouw reclame langer worden gezien door een heleboel mensen.

Luxe pennen als cadeau

Als je een pen cadeau wilt doen aan één van je vrienden, familieleden, of je partner, dan wil je natuurlijk geen pen van een aantal cent kopen. Je wilt dan een mooiere, luxere pen, waar je goed mee kunt schrijven. Relatiegeschenken.nl biedt ook een heleboel pennen aan die wat duurder zijn. Deze zijn van betere kwaliteit en gaan daarom langer mee. Zo heb je bijvoorbeeld de Parker-pennen, te krijgen vanaf €5,37 per stuk en in verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit onder andere wit, rood, roze, blauw, turquoise, en zwart. En je kunt er natuurlijk op kunnen laten zetten wat je wil. Misschien gewoon de naam van degene die het cadeau ontvangt, of juist een lieve boodschap. Ook de vulpennen en de Waterman pennen zijn heel populair, de laatste vanaf €11,84 per stuk. Dan krijg je er ook een mooi, netjes doosje bij om de pen in te bewaren. Zo raak je hem niet snel kwijt.

Article Statistic
Posted in : Cadeau
Tags:
Comments so far : Comments Off on Pennen bedrukken

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed