Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Dozen op maat bedrukken

GB-Waardering

Heb jij weleens pakketjes die je naar vrienden, collega’s of andere kennissen wilt sturen? En heb je dan ook altijd last van het feit dat je geen dozen kunt vinden in de geschikte maat? Niet getreurd. Jij bent niet de enige die met dit probleem te maken heeft. Vaak moeten mensen die dozen nodig hebben naar de supermarkt gaan om te kijken of daar nog lege dozen liggen. En hoewel dat zeker werkt, is het natuurlijk niet de handigste manier. De dozen die je kunt vinden zullen namelijk niet de juiste afmetingen hebben, en bovendien kunnen ze meestal niet op een handige manier dicht. Om dit probleem op te lossen, wordt binnenkort een nieuwe website online gezet waarop je dozen op maat kunt laten bedrukken.

Dozen op maat

Op 25 oktober 2017 komt de website gepakt.nl online. Op deze website zal je dozen op maat kunnen laten bedrukken. Dat is ideaal voor het geval je een keer een pakketje naar iemand wilt sturen, maar geen geschikte verpakking kunt vinden. Met een doos op maat weet je zeker dat de inhoud van je pakket niet beschadigd wordt, ten eerste omdat de dozen stevig zijn en ten tweede omdat de inhoud niet rond kan schuiven tijdens de transport. Een ander voordeel van een doos op maat is dat je geen overbodige verzendkosten zal hoeven betalen. Als je immers een te grote doos hebt, dan betaal je eigenlijk voor ruimte die je niet nodig hebt. En dat is hartstikke zonde – zeker als het anders kan. Vooral als je veel verzendingen tegelijk wilt doen, zoals het versturen van een kerstpakket naar je medewerkers, is het handig om dozen op maat te kunnen bestellen. Neem daarom snel een kijkje op gepakt.nl.

Article Statistic
Posted in : Bedrijven
Tags:
Comments so far : Comments Off on Dozen op maat bedrukken

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed