Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Goedkoop online 13 inch scooterbanden kopen

GB-Waardering

Wanneer je online nieuwe scooterbanden wilt kopen moet je niet alleen op winterbanden en zomerbanden letten, de velgmaat is ook belangrijk. Een Vespa Sprint rijdt bijvoorbeeld op 10 inch scooterbanden, maar de eveneens Italiaanse Gilera Runner heeft 13 inch scooterbanden, net als de Yamaha Aerox en de Peugeot Speedfight. Hoe kies je online de juiste scooterband die ook nog eens goedkoop is?

 

Vergelijk alle scooterbanden online, daar is de keuze groter en zijn de prijzen lager!

 

Zomerbanden, winterbanden en All-Purpose

Wanneer je het hele jaar veel rijdt is het verstandig om te kiezen winterbanden in de koude maanden, en zomerbanden wanneer het warmer is. Het profiel en het materiaal van deze banden is anders, wat invloed heeft op de prestaties. All-purpose is vaak goed genoeg voor af en toe een ritje, maar fervente rijders kunnen beter banden wisselen.

 

Tip: Je kunt een extra set velgen kopen, bijvoorbeeld 13 inch band  voor een Yamaha Aerox, en daar winter- en zomerbanden op leggen. Dan wordt banden wisselen veel eenvoudiger!

 

Juiste velgmaat scooterband

Houd er rekening mee dat er veel scooterband maten zijn, 10 inch is bijvoorbeeld populair bij retro scooters als de Vespa Sprint, 13 inch zie je op scooters als de Peugeot Speedfight en de Gilera Runner. Ook kan de maat tussen de voorband en de achterband anders zijn. Online kun je snel alle maten filteren, en direct de band zoeken die bij jouw scooter past.

 

Tip: Let naast de velgmaat ook op de breedte en hoogte van de de band, ook die kunnen verschillen!

Article Statistic
Posted in : Vervoer en transport
Tags:
Comments so far : Comments Off on Goedkoop online 13 inch scooterbanden kopen

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed