Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Tv wandmeubel

GB-Waardering

Wandmeubels voor tv’s zijn er in vele soorten en maten. Naast uiterlijk en de hoeveelheid bergruimte kunnen ook aanvullende eisen aan een tv-wandmeubel worden gesteld, zoals eenvoudige integratie met randapparatuur, onzichtbare bedrading en uit het zicht plaatsen van het geluidssysteem, zonder dat dit ten koste gaat van de geluidskwaliteit. Lang niet alle tv-meubels voldoen aan al deze eigenschappen, maar Spectral tv-wandmeubels wel. Dus als u een tv-wandmeubel zoekt dat er niet alleen prachtig uitziet, met veel bergruimte, waarin eenvoudig diverse apparaten aan uw tv kunnen worden gekoppeld en waarin uw geluidssysteem, inclusief subwoofer, achter een stoffen bekleding kan worden geplaatst, kies dan voor een tv-meubel van Spectral.

Keuze uit 2.000 kleuren om uw tv-wandmeubel samen te stellen

Spectral biedt diverse lijnen tv-wandmeubels aan. Elke lijn is modulair opgebouwd, zodat u zelf uw favoriete lijn kunt kiezen en in die lijn de modules die het best passen bij de opstelling zoals u die wilt. Zo kunt u kiezen voor extra opbergruimte of voor ruimte om uw kostbare spulletjes te exposeren. U kunt de modules koppelen en stapelen. Voor elke module kiest u zelf de kleur. Bij Spectral heeft u de keuze uit 2.000 unieke kleuren en diverse kleuren uitermate dun houtfineer, zodat u altijd zult slagen.

Perfect geluid vindt zijn plek in uw tv-wandmeubel

De tv-wandmeubels van Spectral bieden ruime mogelijkheden om uw geluidssysteem uit het zicht te plaatsen achter een stoffen bekleding, zodat het geluid niet wordt belemmerd. U kunt kiezen uit modules die speciaal zijn gericht op een soundbar van Bose, Sonos of Samsung. Of kies voor het geluidssysteem van Spectral zelf, het superieure VRA2-systeem met surround speakers en ingebouwde subwoofer. Perfect geluid, voor als u de luidsprekers  wilt horen en niet wilt zien.

Article Statistic
Posted in : Woning en Tuin
Tags:
Comments so far : Comments Off on Tv wandmeubel

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact