Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Design Solutions

GB-Waardering

 

Design Solutions – uw partner in vooruitgang – is één van de langst bestaande SolidWorks partners. Wij verkochten de 1ste SolidWorks licentie in Europa (en hadden de 8ste wereldwijd).Sindsdien is Design Solutions exponentieel gegroeid. Niet alleen de omvang van onze organisatie nam toe, maar vooral ook de ervaring en kennis van onze medewerkers. Deze hooggekwalificeerde specialisten vormen op verschillende manieren de basis voor het maximaliseren van uw productiviteit en het optimaliseren van uw ontwerpprocessen.

Consultancy

Heeft u een probleemstelling waar zeer specifieke kennis voor nodig is? Design Solutions biedt hulp in de vorm van hoogwaardige consultancy, bijvoorbeeld op het gebied van simulatie, documentatie, visualisatie en productdatabeheer.

Trainingen

Onze twee locaties in Nederland en België beschikken over volledig ingerichte cursuslokalen, waar u dagelijks kunt kiezen uit een breed programma
hoogwaardige trainingen, met Nederlandstalige trainingsmaterialen en naslagwerken. Naast klassikale trainingen behoren ook maatwerktrainingen op locatie tot de mogelijkheden.

Support

Onze telefonische helpdesk staat iedere werkdag tot uw beschikking. Om u adequaat te helpen, kunnen we op afstand uw werkstation overnemen. Indien nodig bieden we ondersteuning bij u op de werkvloer. Deze supportdiensten vormen een belangrijk onderdeel van het onderhoudscontract dat u bij ons kunt afsluiten.

 

Article Statistic
Posted in : Anders
Tags:
Comments so far : Comments Off on Design Solutions

Comments are closed.

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed