Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Het Houten Poppenhuis

GB-Waardering

Het Houten Poppenhuis

Het Houten Poppenhuis is één van de grootste online poppenhuis winkels van Nederland en biedt u een uitgebreid assortiment aan van prachtige houten poppenhuizen, poppenhuis meubeltjes, poppenhuis poppetjes en leuke accessoires.Naast poppenhuizen vindt u bij ons ook een divers assortiment aan ander speelgoed. Van prachtige speelgoed poppen, poppenwagens en poppenmeubels tot houten speelgoed keukentjes en bijbehorende accessoires. We gebruiken niet voor niets de slogan "Voor het mooiste houten speelgoed"!Houten speelgoed

Zoals onze naam al aangeeft bestaat het grootste gedeelte van ons assortiment uit houten speelgoed. 
Houten speelgoed is speelgoed van kwaliteit wat het duurzaam maakt. Speelgoed dat van hout gemaakt is, is stevig en gaat daardoor vaak een leven lang mee. Hoe leuk is het als een poppenhuis van generatie op generatie doorgegeven kan worden. Mocht er een keer iets stukgaan, dan is het vaak nog prima te repareren. En uiteraard ziet houten speelgoed er ook nog eens prachtig uit!Kijk rustig rond in de webwinkel van Het Houten Poppenhuis. Er is genoeg te zien! Heeft u vragen over een product of over onze service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Dit kan via het contactformulier, per email of per telefoon.

Article Statistic
Posted in : Kinderen
Tags:
Comments so far : Comments Off on Het Houten Poppenhuis

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact