Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Een SCA BARISTA CURSUS volgen

GB-Waardering

De intresse voor koffie neemt landelijk toe. Steeds meer koffieliefhebbers willen graag meer wten over koffie. Doordat steeds meer mensen kennis genereren, zie je ook dat mensen hogere verwachtingen hebben wanneer ze in een koffiebar een koffie bestellen.


De kwaliteit betreft koffie gaat hard vooruit. Daarom hebben we meer opgeleide barista's nodig. Het werk ligt er namelijk voor het oprapen! Neem snel een kijkje op baristaworden.nl/barista-cursus/ om de SCA trainingen te vinden die het beste bij jou past.

Op de website vind je diverse barista workshops en cursussen waar je uit kunt kiezen. Je kunt hier cursussen vinden voor roasting, sensory, barista en brewing. Naarmate je meerdere trainingen hebt gevolgd krijg je steeds meer te weten over kofife. 

 

 

Article Statistic
Posted in : Bedrijven
Tags:
Comments so far : Comments Off on Een SCA BARISTA CURSUS volgen

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact