Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Professionele parketplaatsing Fremozia

GB-Waardering

Dit is een review van de professionele parketplaatsing door Fremozia in Herent. 

Parket leggen is iets wat ik heb overwogen om zelf te doen maar uiteindelijk toch beslist heb om dit te laten uitvoeren. Het leek mij niet makkelijk om dit op een propere en juiste manier te doen en daarom is deze klus beter geschikt voor een professionele parketlegger. 

Daarvoor zijn we naar Fremozia gestapt. Een kennis die eerder al met hen had samengewerkt prees dit bedrijf aan en stelde voor om hier eens een afspraak te maken. We zijn naar de winkel gereden en daar kregen we een goede en duidelijke uitleg over hun aanpak. De prijs viel ook heel goed mee. We hebben dus heel snel besloten om met hun in zee te gaan.

Het parket hebben we ook bij fremozia aangekocht. We hebben gekozen voor klassieke eiken planten van eerste keuze met daarna een afwerking in vernis. Dat was voor ons de mooiste keuze die het best in ons huis past. 

De eerste dag is fremozia de vloer komen klaarkmaken. Ze hebben de oude tegels verwijderd en de chape terug proper gemaakt. De parket werd direct verlijmd op deze chape. Tijdens de werken hebben de werkmannen heel goed rekening gehouden met de rest van de woning. Ze hebben alle deuren mooi afgekleefd omdat ze binnen moesten zagen omdat het buiten regende. De overlast van stof was dus niet zo groot. De nieuwe parketvloer werd perfect geplaatst. Je ziet direct dat ze veel ervaring hebben met het leggen van parket. Alles gaat zoveel sneller. Bij mij zou het waarschijnlijk twee of drie keer zo lang duren. Ook de plinten werden proper geplaatst. Als laatste stap gingen ze met een speciale machine en vernis over de planken om ze te beschermen. Voordat ze vertrokken hebben ze nog wat uitleg gegeven over het onderhoud en die onderhoudsproducten kon ik ook bij hun aankopen.

Dus mijn conclusie: ik ben heel tevreden over de plaatsing van ons parket door fremozia. Ze hebben proper werk afgeleverd en met vragen konden we ook altijd bij hen terecht. Ik kan ze dus zeker aanraden aan iedereen.

Article Statistic
Posted in : Woning en Tuin
Tags:
Comments so far : Comments Off on Professionele parketplaatsing Fremozia

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact