Bedrijf toevoegen | Adverteren

Inboedel opruiming – Missiewerk

GB-Waardering

Al meer dan 10 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten met het opruimen van inboedel, leegmaken van huizen of ontruimen van woningen. Bij ons kan u terecht voor het leegmaken van uw huis, appartement, kelder, zolder, garage, koterijen en tuin! Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor het opruimen van buitenterreinen, kantoren, magazijnen en andere bedrijfsgebouwen. Wij zorgen voor een volledige opruiming van uw inboedel en een bezemschone oplevering van het pand!

Volledig Opruiming van inboedel

Om verschillende oorzaken kan een opruiming van de inboedel een gewenst zijn. Misschien is er een overlijden in de familie? Of mogelijk gaat iemand verhuizen naar een rusthuis of klein appartement? Het is altijd een hele hoop sjouwen, sorteren en afvoeren van rommel, en wie wil er in godsnaam nog die oude meubels? 

Gelukkig kan je hiervoor beroep doen op een organisatie zoals Missiewerk. Bij ons kan u rekenen op een nette afhandeling van de klus waarbij de klant centraal staat en we rekening houden met uw wensen.

Kosten inboedel opruiming

Wat zorgt voor kosten: demonteren van meubels, leegruimen van kasten, naar gelijkvloers voeren van alle huisraad (met of zonder lift), sorteren van rommel, afvoer van afval/kosten van afvalcontainer. Bijkomende factoren zijn de grote van het huis, aantal verdiepen, tuin, garage of andere koterijen ook op te ruimen, gewicht van het afval, etc… Vraag jouw offerte aan bij Missiewerk inboedel opruiming.

Ook kan de inboedel opruiming volledig gratis! De voorwaarden hiervoor zien dat de kasten leeg zijn, alles op het gelijkvloers staat, we enkel bruikbare spullen hoeven mee te nemen en el het kleinere materiaal is ingepakt in dozen.

 
Article Statistic
Posted in : Bedrijven
Tags:
Comments so far : Comments Off on Inboedel opruiming – Missiewerk

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact