Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Petra Used & Vintage Clothing

GB-Waardering

Wij zijn Petra & Jan, moeder & zoon, die sinds 1 juli 2017 de winkel in tweedehands kleding van (het wellicht bekende) Listex hebben overgenomen. Waarom tweedehands kleding? Omdat we het stukje textielstad waar Tilburg altijd bekend om heeft gestaan weer terug willen laten komen. Onze kleding wordt namelijk met een wel oplettend oog geselecteerd voordat de kleding in de winkel komt te hangen. Dus kortom, het gerecyclede textiel uit Tilburg wordt weer netjes aan jullie gepresenteerd en aangeboden. Neem eens gerust een kijkje verder op de website, Facebook- en/of Instagram pagina voor meer informatie!

 

Of neem eens een kijkje in onze nieuwe webshop!

 

GOED NIEUWS: WIJ NEMEN OOK KLEDING AAN VAN PARTICULIEREN!

Article Statistic
Posted in : Mode en Kleding
Tags:
Comments so far : Comments Off on Petra Used & Vintage Clothing

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Website promotie

Onder de aandacht

Auto’s en Verkeer

TF Ads

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact