Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

LRB Bedrijfswageninrichting

GB-Waardering

Vakmannen die bij klanten werken uitvoeren, bijvoorbeeld tegelleggers of raamspecialisten, hebben natuurlijk een auto / bedrijfswagen nodig om verplaatsingen te doen. Daarbij is het laadvermogen van groot belang. Een grote laadruimte zorgt ervoor dat deze vakman meer materiaal kan meenemen. Voor opdrachten die veel materiaal en werkgerei vragen is dit van essentieel belang. 

Een grote laadruimte is slechts een klein deel van the big picture. Als vakman weet u ook dat tijd gelijk staat aan geld. Tijd verliezen met het zoeken naar het juiste materiaal is dus geen goed idee. Het is om die reden dat een georganiseerde bedrijfswageninrichting een van de beste investeringen is. 

Voor vakmannen die hun bestelwagen willen inrichten zetten we hieronder nog een aantal tips op een rijtje…

Tip 1: kies voor aluminium

Een bedrijfswageninrichting in aluminium is interessanter dan eentje in staal of hout. Het combineert namelijk de voordelen van zowel staal als hout. Aluminium is heel sterk terwijl het een laag gewicht heeft. Die kracht komt de duurzaamheid ten goede, terwijl het lage gewicht twee sterke voordelen biedt:

  • Een lager verbruik van diesel of benzine
  • Minder verlies van laadvermogen

Een aluminium bedrijfswageninrichting komt de veiligheid ten goede en werkt kostenbesparend.

Tip 2: ga voor maatwerk

Er zijn verschillende vakmannen die gebaat zijn bij een professionele mobiele werkplaats. Het is echter belangrijk om te beseffen dat iedere vakman andere eisen stelt. Een aannemer in de bouw heeft ander materiaal nodig dan een service medewerker bij een airco-firma. De bedrijfswageninrichting moet dit verschil reflecteren. 

Daarom is het de moeite waard om voor maatwerk te gaan. Enkel op die manier bent u helemaal zeker dat de indeling bij uw beroep past. 

Tip 3: vraag advies

Op het vlak van bedrijfswagenuitrustingen zijn er honderd-en-een mogelijkheden. Bent u niet thuis in dit wereldje, dan is het onmogelijk om alle soorten inrichtingen te kennen. Daarom raden wij u aan om u te laten bijstaan door een professionele ontwerper. Die vinden de juiste oplossingen op basis van uw beroep en het type bestelwagen of vrachtwagen waarmee u rijdt. 

Article Statistic
Posted in : Bedrijven
Tags:
Comments so far : Comments Off on LRB Bedrijfswageninrichting

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed