Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

Lekkere recepten en gezond eten

GB-Waardering

Lekkere eten begon enkele jaren geleden toen ik graag iets ‘meer’ wilde doen dan alleen lekker koken met lekkere recepten voor familie en vrienden. Iedere keer weer viel het mij op dat wanneer mensen langs kwamen om te eten dat ze het enorm konden waarderen en echt lekker vonden. ‘Schrijf je het recept zo wel even op?’. De basis werd gelegd.

Ik ben dol en gek op experimenteren met allerlei ingrediënten uit andere delen van de wereld. Eten gaat verder dan Hollandse pot en af en toe macaroni of pasta. Tijdens mijn reizen door Azië ben ik de meest lekkere gerechten tegen gekomen. Iets waar je ver voordat je op vakantie gaat al bij weg kunt dromen. Op Lekkeremaaltijd.nl ga ik mijn favoriete gerechten met je delen.

 

Article Statistic
Posted in : Eten en drinken
Tags:
Comments so far : Comments Off on Lekkere recepten en gezond eten

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed