Bedrijf toevoegen | Adverteren | Uw link op de homepage

De Bestrijdingsbrigade, voor al uw ongedierte problemen!

GB-Waardering

Helaas heeft iedereen wel eens met ongedierte te maken. Er zijn immers behoorlijk wat dieren waar men in en rondom de woning last van kan hebben. We zullen hieronder enkele dieren beschrijven waarvan de ongediertebestrijding door De Bestrijdingsbrigade uitgevoerd kan worden.

Muizen

De grootste angst van menig huisbewoner, is de aanwezigheid van muizen. Muizen geven een woning een viezige uitstraling. Men voelt zich al snel niet meer prettig wanneer er muizen in de buurt (kunnen) zijn. Daarnaast laten de muizen overal en nergens uitwerpselen achter, wat uiteraard ook zeer onfris is, en  kunnen de dieren schade aanrichten doordat ze de neiging hebben om overal aan te knagen wanneer het in de weg staat of wanneer ze vermoeden dat er eten te halen is.

Zilvervisjes

Zilvervisjes zijn een stuk kleiner, maar daarom niet minder vervelend. Ook zilvervisjes zorgen voor een viezige uitstraling, net zoals eigenlijk elke vorm van ongedierte. Zilvervisjes groeien vooral in meer vochtige en donkere omgevingen, waardoor ze regelmatig in toiletruimtes, badkamers en keukenkastjes te vinden zijn.

De zilvervisjes zijn heel lastig weg te krijgen. Ze gaan in de kleinste kieren zitten en planten zich snel voort. Doordat je lang niet overal goed kunt schoonmaken, is het sterk aan te raden om de bestrijding van zilvervisjes aan een expert over te laten.

Bedwantsen

Een derde groep ongedierte zijn de bedwantsen. Bedwantsen komen, zoals de naam al aangeeft, vaak voor in bedden. De dieren zijn zeer klein en lijken sterk op vlooien. Ze bezorgen de persoon die in het bed slaapt heel veel overlast, met name in de vorm van jeuk. Goed stofzuigen haalt de meeste bedwantsen wel weg, maar soms is de plaag heftiger en zijn de dieren zo goed als onmogelijk weg te krijgen.

 

Article Statistic
Posted in : Woning en Tuin
Tags:
Comments so far : Comments Off on De Bestrijdingsbrigade, voor al uw ongedierte problemen!

Goedbedrijf.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze advertentie.

Zoek een goed bedrijf - Vind een goed bedrijf - Vergelijk bedrijven | Goed Bedrijf toevoegen | Adverteren | Contact

Frozen Junior Bed-bank

Frozen Junior Bed